RX glassfibervogner med unike kjøreegenskaper

RX-serien er uviklet med vektfordeling og marktrykk i fokus og har med seg mange av de unike egenskapene fra Doff X vognene, som glassfibertank og galvanisert helramme.

Vogna har de samme utstyrsalternativene som toppmodellen Doff X vognene har.

Den sylinderformede tanken med skvulpeskott og unik tømmestuss innvendig, gjør at du får en vogn med fantastiske kjøreegenskaper og veldig bra tømming. Vogna er utviklet med tanke på lav egenvekt, flyteevne og minst mulig marktrykk.

MOI A/S sine vogner blir levert standard med radialdekk. Med mulighetene du har for å forskyve hjulakselen og dermed overføre mye av vekta til traktorens bakhjul, sammen med markedets letteste vogn, reduseres marktrykket til et minimum.

 

Optimal vektoverføring

Justerbart hjulakselfeste for optimal vekt-overføring til trekkrok.

Fleksibilitet!

RX -serien leveres med galvanisert ramme som kan påmonteres både høytrykks-og lavtrykkspumpe, samt feste for nedfellingsutstyr.

Lønnsomhet!

Med den lange levetiden og de gode kjøre-egenskapene som glassfibervognene til MOI AS er kjent for, bidrar denne vogna til å komplettere det brede sortimentet til MOI AS på gødselvogner.

 

MOI RX65

 

MOI RX80

 

MOI RX95

 

MOI RX110

 

MOI RX125

Skreddersy din RX-vogn

Alle våre vogner blir skreddersydd etter kundens ønske. Det finnes et stort utvalg innen ekstrautstyr som vil kunne komplettere vogna di slik at den passer optimalt for ditt bruk.

Via våre nettsider kan du be om tilbud på ny vogn med de alternativene du ønsker. En av våre selgere kontakter deg og kommer med et tilbud som passer dine behov.

Klikk her for å få tilbud på skreddersydd MOI RX