Over 3500 kilometer, 24 steder i landet! MOI/ EuroPRO Jubileumskaravane 2020

 

Her ser du en oversikt over hvor vi kommer i september 2020.

 

Vi starter opp på MOI-fabrikken på Jæren den 5. september, og kjører i ett frem til vi er i Alta den 20 september. Helgen etterpå tar vi en ekstra runde i Agder fylke.

 

Med 24 stoppesteder og totalt over 3500 kilometer, håper vi at vi stopper et sted i nærheten av deg, og at du vil komme å besøke oss på et eller flere av stedene på veien. Her vil du kunne se noe av vårt utstyr, og ikke minst få tatt en prat med din lokale selger og andre fra MOI og EuroPRO.

 

Kaffen skal være klar, og vi skal også kunne gi deg noe å bite i når du kommer innom oss.

 

VI GLEDER OSS!!!

 


 

 

Følg oss på Facebook for mer informasjon om Jubileumskaravanen

 

 

 

 

 

Førsesongsalg, jubileumskaravane og spesielle tider

 

Vi går inn i en spesiell høst. Dette skulle vært høsten med markering av MOI AS sitt 70-års jubileum på Agrisjå. På grunn av situasjonen vi er i, så er Agrisjå avlyst.

 

Vi har mange kunder i hele landet som setter pris på å treffe oss på de årlige messene. Derfor har vi valgt en annen vri i år. På den neste siden vil dere se hvor ”MOI/ EuroPRO Jubileumskaravane” vil ha stoppesteder i september 2020. Vi kommer til å forholde oss til gjeldende råd fra FHI fortløpende, slik at det skal være trygt å komme på våre arrangementer, og håper at vi vil møte mange MOI og EuroPRO kunder på hvert av stedene vi kommer til.

 

Siden vi produserer utstyret vårt i Norge, er vi ikke like påvirket som våre konkurrenter, som importerer hele eller store deler av sine vogner fra utlandet, i forbindelse med valutasituasjonen. Vi skal derfor gjennom dette førsesongsalget tilby MOI gjødselutstyr til samme pris som før Corona-situasjonen inntraff. Dette håper vi vil gi oss en god salgshøst som styrker vår posisjon i det norske markedet, med norskprodusert utstyr ytterligere. Det er smart å handle før nyttår!

JUBILEUM

 

Moi AS ble etablert som ei lita smie på Orre på Jæren i 1950, og startet med å produsere ”Moldvarpen”, som Trygve MOI hadde laget en utgave av frem mot 1950. Denne blir betegnet i historiebøkene som den første ”norskproduserte grave-
maskinen” og var en traktorslept gravemaskin som det i løpet av 50-tallet ble produsert rundt 40 maskiner av.

 

Smia ble etter hvert drevet videre som ”Brødrene MOI” av brødrene Kristian og Jens Moi og Jostein Gudmestad, etter at Magnus MOI trakk seg ut for å drive gard. Etter hvert ble produksjonen av ”Moldvarpen” nedfaset, og produksjon av naturgjødsel-
utstyr overtok som hovedprodukt.

DOFFEN


Forgjengeren til ”Doffen” som vi kjenner i dag, ble produsert på 50-tallet og ble en stadig viktigere del av produksjonen på Orre. I 1970 ble den første ”Doffen”produsert i glassfiber, så også den velkjente grønne ”Doffen” har jubileum i år. ”Doff” produsert i glassfiber, er en sprek 50-åring, som gjennom de siste 50 årene har blitt videreutviklet steg for steg av smedene på Jæren. Ved hjelp av innspill fra norske bønder i hele landet, har den gjennomgått små endringer og forbedringer hvert år siden 1950. Nå er vi kanskje ikke nøytrale, men vi mener at dette er den desidert beste gjødselvogna for norsk landbruk, og ”MOI” er nok et av de sterkeste merkevarene i det norske landbruket også i 2020.

MOI og EuroPRO/

MOI og EuroPRO er søsterbedrifter. I løpet av de siste årene har MOI overtatt salget selv gjennom salgsselskapet EuroPRO. Gjennom denne måten å jobbe på, har vi kommet nærmere kundene enn gjennom en stor salgsorganisasjon som skal selge et bredt varesortiment. Vi er tilbake til grunntanken som var da selskapet ble etablert for 70 år siden: Vi skal lage de beste produktene innenfor gjødselhåndtering, og videreutvikle disse sammen med norske bønder, og vi skal ha tett kontakt med våre kunder.

Selgerne som nå jobber i EuroPRO arbeider like mye som rådgivere og samarbeidspartnere rundt produktsegmentene i EuroPRO som selgere. Og de kan produktene sine! Vi er ekstremt stolte av å produsere produktene våre i Norge, vi har fokus på kvalitet, og ikke på å produsere utstyret vårt i utlandet til lavest mulig pris. Vi skal være enkle å få tak i, og kundene skal kunne snakke direkte med fabrikken. Som eneste aktør i markedet gir derfor MOI 5 års fabrikkgaranti på våre glassfibervogner.